You are hereTriotijdrit

Triotijdrit


By dommeled - Posted on 21 January 2011

Finale: 
Geen finale
Afstand: 
28

Sinds 2012 rijden we dit rondje voor de Triotijdrit.

In het verleden moesten we twee keer het spoor over met de mogelijkheid van passerende treinen. Vervolgens hebben we de route wat aangepast zodat de spoorovergangen eruit gingen maar we nog steeds door de drukkere straten van Wouwse Plantage reden. Inmiddels hebben we een compleet nieuw rondje uitgezet in de polders ten westen van Hoogerheide en Ossendrecht rondom de A4.

Start en finish zijn bij de eerste boerderij na het viaduct over de A4, komende vanaf café Non Plus Ultra. We vertrekken oostwaarts om direct het viaduct over te gaan. Beneden slaan we scherp rechtsaf (opletten hier!!) de Oud Hinkelenoorddijk in. Na wat geslinger op de T-splitsing weer rechtsaf de Oudedijk volgen. We volgen deze weg tot we op het finaleparcours van Ossendrecht uitkomen om rechtsaf het zuidelijke viaduct over de A4 over te steken.

Direct na het viaduct rechtsaf blijven we tegengesteld het finaleparcours volgen. Eerst volgen we een stuk Hinkelenoorddijk, daarna de Martinushoeveweg en daarna de Anna Mariaweg pal noordwaarts. Dan buigen we linksaf en komen op de Bathseweg en zien we de Bathsebrug over het Schelderijnkanaal in de verte voor ons liggen. Wij slaan echter al direct weer rechtsaf de Sophieweg in die ons wederom pal noordwaarts terug brengt naar Damesweg, waar start en finish liggen. Nog één keer rechtsaf slaan en het eerste rondje zit er bijna op.

We rijden twee keer dit rondje van 13,9 km. De totale lengte is 27,8 km.