You are hereTrio Tijdrit

Trio Tijdrit


By dommeled - Posted on 08 February 2015

Datum # Leden Route Afstand Chauffeur Ritkapitein
19 Apr 23 leden Triotijdrit KM RenePunt dommeled
WeekendNr Weer Temp Windrichting Windkracht
1516 Zonnig 7 C NO 3

ZON EN EEN BEETJE WIND MET Z'N DRIEËN!

Met een bijzonder magere opkomst van slechts 21 deelnemers, aangevuld met chauffeur en tijdwaarnemer van de dag René Punt en René Koole die niet zou meestrijden maar wel ons mentaal zou ondersteunen, vertrokken we vandaag voor de jaarlijkse TrioTijdrit.

De meeste deelnemers hadden zelf al trio's gevormd en van te voren aangemeld op de site zodat we rap van start konden gaan. Al tijdens het heen rijden hadden we het complete parcours met z'n allen verkend en geconstateerd dat er in veel bochten het nodige grind en andere troep lag. Daarom nog eens het verzoek om het vooral voorzichtig te doen! Dat is gelukkig gelukt want er waren geen valpartijen bij ons, maar wel drie lekke banden waarvan twee in één team!

De omstandigheden waren prima! Een heerlijk zonnetje de hele rit en niet al te vee wind. Wel was het door de noord-oosten wind best wel frisjes maar een kniesoor die daar op lette.

René startte ons om de twee minuten zodat om 10.10 iedereen op het parcours zat. In het begin wind af zodat iedereen er snel in kon komen. Het tweede deel van het parcours was de wind voornamelijk tegen dus moest er goed gedoseerd worden om niet al het kruid te verschieten in het eerste stuk! Eenmaal terug bij de finish bleek ook Mark de Kok aanwezig te zijn. Na zijn operatie aan zijn darm kon hij niet mee fietsen maar kwam wel kijken hoe al die andere clubleden het er vanaf brachten. Beterschap Mark!!!

Na afloop bleek dat het team met veruit de meeste rankingpunten vandaag met de bloemen aan de haal ging! Bas, Wouter en Jan Hermes hadden na correctie de snelste tijd. Het trio van Roy, Daan en Jan Henning had de snelste tijd, maar dat telt helaas niet in de TrioTijdrit!

Voor de uitslag klik uitslag

Wat foto's van vanochtend.