You are hereKorte tijdrit

Korte tijdrit


By dommeled - Posted on 27 February 2014

Datum # Leden Route Afstand Chauffeur Ritkapitein
18 May 24 leden Korte tijdrit 98 KM LarsBeek dommeled
WeekendNr Weer Temp Windrichting Windkracht
1420 Zonnig 19 C ZO 2

TIJDRIJDEN IN DE ZON!

Er zat dit jaar geen nieuw clubrecord in. Dat kwam zeker niet door de zon want die scheen uitbundig! Met een temperatuur van al zo'n 16 graden bij de start van de rit en nauwelijks wind was er sprake van ideale omstandigheden. De weinige wind waaide vanuit het oosten terwijl voor een clubrecord een stevige westenwind vereist is!

De opkomst was met 24 leden mooi te noemen voor de tijdrit. Toch zijn er ook jaren geweest dat er 30 man aan het vertrek stond. Wel was de opkomst een goede afspiegeling van de club. Dat wil zeggen dat zowel de snelle mannen als de minder snelle leden een poging deden hun PR's aan te scherpen.

Mijn zwager Arthur Musters deed zoals vertrouwd weer de tijdwaarneming. Lars nam de start voor zijn rekening. Hij zorgde ervoor dat iedereen op zijn juiste tijd startte om tot slot zichzelf los te laten als laatste deelnemer.

Nadat Lars gefinisht was kon de stand opgemaakt worden en gingen we gezamenlijk weer terug naar Fitnes Palace. Even daarvoor kwa de Markies 50plus langs en die wachtte even zodat we met de complete groep terugreden. Mede door hun aanwezigheid (met oa Pierre, Ivo en Jac) en misschien door het fraaie lenteweer reden zowaar compact en in een rustig tempo terug. Onderweg moesten we flink rekening houden met alle toeristen die in het kader van de Brabantse Waldag lopend en fietsend op onze wegen verbleven!

Daarna konden we lekker in het zonnetje genieten van de koeken die Jochem gisteren geregeld had en een bakje koffie of thee. De uitslag werd officieel bekend gemaakt en daarna kon iedereen weer huiswaarts gaan.

Daan.

Voor de uitslag klik uitslag

en voor de foto's van deze clubrit: hier