You are hereVerslag en Foto's Koningsrit (Zeelandbrug) 30 april 2013

Verslag en Foto's Koningsrit (Zeelandbrug) 30 april 2013


By Reinier Goosens - Posted on 01 May 2013

De "Koningsrit" van dinsdag 30 april is gestart om 8:00 uur bij de Schelp, zoals eerder gemeld, we reden de rit "tegen de klok in". Het tempo wat we wilden aanhouden was gemiddeld tussen de 30 en 32 gezien de veronderstelde krachtsverschillen.... Het werd uiteindelijk 33-34..
Hieronder wat foto's, ook via foto & video te raadplegen en een kort verslag van Lars.

Reinier Goosens
Vandaag met 12 clubleden en 6 gastrijders een prettig rondje zeelandbrug gereden. Dit keer de noordelijke route met vertrek via Halsteren en aankomst via Woensdrecht. Reinier had een leuke variant in petto op de heenweg. Zo zijn wij gereden via Notendael, Nieuw Vossemeer en daarna nog wat verassende kleine weggetjes. Vanaf de Phillipsdam het standaard rondje "tegendraads". De rit is prima verlopen. Geen pech, alleen Sjel die voor de Zeelandbrug zijn grote boodschap kwijt moest maar hierdoor kon de rest van de mannen op een zekere leeftijd ook zijn vocht afscheiden. Roy was vandaag de grote animator op kop en gezien zijn bloedvorm weet ik wie de komende weken de A finale gaat winnen. Na de kreekrakbrug op de terug weg leek het rennersveld nog even uit elkaar te raken maar er werd netjes gewacht. Uiteindelijk met een gemiddelde geeindigd van boven de 34 dus het tempo zat er goed in. Iedereen weer bedankt voor de prettige tocht.

Nog een redactionele of toch inhoudelijke aanvulling op Lars' verslag: van de Markies reden mee Joop, Lars, John, Jack, Albert, Roy, Frank, Richard, Rob F., Perry, Sjel, aangevuld door de "fietsvrienden" Ron, Jelle, Johnny, Huub en nog 2 vrienden waarvan ik nu de naam even kwijt ben.