You are hereVlake

Vlake


By Rob Naaijkens - Posted on 25 January 2013

Datum # Leden Route Afstand Chauffeur Ritkapitein
21 Jul 30 leden Vlake 80 KM dommeled
WeekendNr Weer Temp Windrichting Windkracht
1329 Zonnig 23 C NO 2

Met 28 leden hebben we toch nog een behoorlijke groep die vandaag onder warme omstandigheden op weg gaat naar Vlake. Er zijn de afgelopen maanden veel wijzigingen in het ledenbestand, al enkele weken zie ik enkele blije, enthousiaste renners met ons meerijden, al of niet door een van de leden geintroduceerd. Ook vernemen we vandaag dat Robert Hopmans helaas zijn lidmaatschap heeft opgezegd. Jammer. Extra jammer, want Robert was voor vandaag ingepland om de bus te besturen.

En zo vertrekken we even na negenen op weg naar Vlake. De route is wat ingekort i.v.m. werkzaamheden in het gehuchtje Vlake maar al na de Kraaijenberg nemen we de route langs de Duintjes richting zeeuwse weg. Gelukkig zijn er vandaag geen problemen waarvoor de bus nodig zou zijn geweest.

Nu we geen rekening met een bus hoeven te houden biedt dat vandaag de mogelijkheid om het fietspad langs de oever van de Westerschelde tussen Hansweert en Kruiningen te volgen. De temperatuur loopt deze ochtend snel op, was die bij vertrek al 22, aan het eind van de rit was die al ruim boven de 25 zo het al geen 30 graden was. Nabij de Akkerweg splitsen A en B zich weer, vandaag moet ik snel thuis zijn dus neem ik zelf de kortste route met de B en vanaf de Bathseweg fiets ik over de Sophiaweg richting Woensdrecht naar huis.
Bij de B was er op dat moment een klein groepje met o.a. Frank Ros, John Koolen, Pim Nagtegaal, Walter Lulofs en Tom Bogers waarbij eerstgenoemde het tempo aangaf.
Bij de A gaat vandaag Roy weer aan de haal met de zege voor Johan en Frenk.
hier zijn de foto's!