You are hereForums / Ik ben van mening / A finale afgeschaft?

A finale afgeschaft?


By WouterWe - Posted on 11 March 2012

Onder prachtige weersomstandigheden reden we richting de Oesterdam met de voorzitter in korte broek voorop. Prachtig verzorgde kuiten maar er zit geen winnaar meer in. We hebben nog maar een winnaarstype in het peleton en dat is Johan.
Na al twee overwinningen lijkt het mij niet meer leuk om finales te houden in de A. Er is geen tegenstand meer voor hem, ook al proberen ze zijn overwinning weg te kapen door de finischlijn iedere week te verleggen. Het meetrainen met de heidestoempers door sommige leden heeft tot gevolg gehad overtraining, waardoor men kansloos is. Het lijkt wel een Gilbert jaar te worden in de hoofdrol Johan. Dat is niet wenselijk voor de club omdat dat zal leiden tot een lage opkomst of een vertrek naar de B. Die zit daar niet op te wachten. Ik wil daarom aan Johan vragen laat aub een ander de komende weken winnen anders moeten we echt de finales afschaffen. Onze toppers kunnen niet met die frustatie omgaan.
Hoe anders is dat in de B. Lars had als eerste de nieuwe ontwikkelingen al in de gaten en is overgestapt naar de B.
Sociaal werd er gereden na de brug van Vossemeer.Na een kleine ontsnapping nam John Koolen het voortouw om de mannen te achterhalen. De voorzitter van de B finale had als eerste door dat dit een kans was om mee te glippen. Ik dacht dat doe ik ook zodat een tempoversnelling later niet meer nodig zou zijn.
Na gemeenschappelijk de Rubeerdijk te zijn gepasseerd nam Bas de benen. Iedereen dacht laat hem maar gaan dan moet hij volgende week naar de A. Lars moest nog wennen aan zijn nieuwe
rol en ging er achteraan, maar de vogel was gevlogen.
Opmerkelijk is het rijden van Ivo altijd voorin en nooit meer roepen kan het wat langzamer. Wat mis ik dat.
Je kan wel zien dat het seizoen net begonnen is. Weinig gemopper en dat heb ik wel nodig voor mijn stukken.
Kom gerust een keer naast mij rijden en lucht je hart.

wouter van welzen