You are hereForums / Ik ben van mening / Ploegen Finale 2012

Ploegen Finale 2012


By dommeled - Posted on 20 February 2012

Op de ALV van 2 maart jl is besloten om te stoppen met dit initiatief! Een meerderheid van de aanwezigen was van mening dat er 'gewoon' finale gereden moet worden zonder ploegen. Hieronder de originele oproep:

In 2011 hebben we in de A-finale wekelijks het ploegenspel gehad. De eerste drie van elke reguliere finale verzamelden 50, 25 en 10 punten voor zijn eigen ploeg. Sommige leden waren hier fanatiek mee bezig maar ook een aantal trokken zich niet bijster veel van de samanstelling van hun ploeg aan.

Gaan we in 2012 weer ploegen formeren? Gaan we in 2012 weer taktieken verzinnen en proberen andere ploegen te slim af te zijn?

Ik ben benieuwd hoe dit binnen de club leeft. Gaan we weer ploegen samenstellen en zo ja, hoe dan? Komen er veel kleine ploegjes of juist maar twee grote ploegen? Loten we de ploegensamenstelling of mag iedereen zelf keizen in welke ploeg hij (of zij) wil rijden. Moet je dan solliciteren of gevraagd worden? Of kunnen we het beter al na één jaar weer aanschaffen? Laat je mening hier in dit forum-item achter!

Daan van Dommele